Ez a weboldal sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Okvátovity Dóra

1990 ÓTA KÉSZÍTJÜK FŰSZERPAPRIKA-ŐRLEMÉNYÜNKET

Családi gazdaságunk immár negyedik generációja foglalkozik Fajszon fűszerpaprika termesztéssel és feldolgozással, közel 30 hektáron. A Duna közelsége miatt termőterületeink talaja és mikroklímája biztosítja, hogy kiváló minőségű fűszerpaprikát termesszünk. Célunk, hogy a nagyközönség számára elérhetővé tegyük prémium termékeinket, amely a magyar konyha alappillére.

KIZÁRÓLAG A LEGJOBB KERÜLHET BELE

Prémium kézműves termékeink saját termesztésű, gondosan válogatott alapanyagokból, hagyományos eljárással készülnek.

Fűszerpaprikánk magja tavasszal helyrevetéssel kerül a talajba. Az öntözéshez a Duna tápanyagban gazdag élővízét használjuk. A kikelt paprika művelése és betakarítása kizárólag kézi munkával történik, és csak az első szedést dolgozzuk fel. Ezt 6 hetes utóérlelés követi, hogy a napfény hatására minél szebb színe és zamatosabb íze legyen. A szikkadás után kiválogatjuk a sérült darabokat, illetve eltávolítjuk a paprika szárát és csutáját, így csak a kifogástalan minőségű paprika kerül a szárítóba. Mindig frissen őröljük, és azonnal légmentesen csomagoljuk.

Többszörösen díjnyertes paprikáink a hazai piacon a legmagasabb minőséget képviselik.

 

Rendezés: